Σταθερή αξία στη ζωή μας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η EXALCO Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής προφίλ αλουμινίου στην Ελλάδα, με έδρα τη Λάρισα. Στην EXALCO παράγουμε και εμπορευόμαστε από το 1973 καινοτόμα, υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας προφίλ αλουμινίου, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές ανάγκες.

Η εταιρεία μας διακρίθηκε το 2020 με δύο πολύ σημαντικές βραβεύσεις:
1. ως μία από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα σύμφωνα με το Fortune Greece και τα αποτελέσματα της ICAP,
2. και με το βραβείο ΕΒΕΑ για την εξαγωγική της δραστηριότητα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ

Το πρόγραμμα σας παρέχει κίνητρα προκειμένου να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.

Στις βασικές επιλέξιμες επεμβάσεις που καλύπτονται από το πρόγραμμα είναι:
1. Αντικατάσταση Κουφωμάτων
2. Τοποθέτηση σταθερών ή κινητών συστημάτων σκίασης
3. Λοιπές παρεμβάσεις εξοικονόμησης – αυτονόμησης, όπως τοποθέτηση φωτοβολταϊκών.

Γιατί να προτιμήσω συστήματα αλουμινίου;
  • Το αλουμίνιο ως υλικό είναι πιο ανθεκτικό σε αντίξοες καιρικές και μηχανικές συνθήκες. Δεν απορροφά υγρασία, δεν διαβρώνεται, δεν φουσκώνει, δεν σκουριάζει και δεν κιτρινίζει με την πάροδο των χρόνων, με αποτέλεσμα να απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.
  • Τα συστήματα αλουμινίου έχουν σχεδόν διπλάσια διάρκεια ζωής (τουλάχιστον 40 χρόνια), από τα αντίστοιχα άλλων υλικών.
  • Τα κουφώματα και οι πόρτες αλουμινίου προσφέρουν την μεγαλύτερη ασφάλεια και αντοχή σε περίπτωση φωτιάς.
  • Τα κουφώματα και οι πόρτες αλουμινίου προσφέρουν πολύ καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και παρέχουν πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής χρωμάτων.
  • Το αλουμίνιο διαθέτει πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στις αρχιτεκτονικές εφαρμογές, όπως συστήματα σκίασης, πέργκολες βιοκλιματικές και σταθερές, κάγκελα, υαλοπετάσματα, σύνθετα πάνελ αλουμινίου για επένδυση κτιρίων, βάσεις για φωτοβολταϊκά πάρκα κ.α.
  • Το αλουμίνιο είναι πολύ πιο φιλικά προς το περιβάλλον, αφού είναι 100% ανακυκλώσιμο και μη τοξικό. Το 75% του αλουμινίου που έχει παραχθεί παγκοσμίως μέχρι σήμερα, χρησιμοποιείτε ακόμη.
Γιατί να προτιμήσω συστήματα αλουμινίου EXALCO;
  • Στην Exalco σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων αλουμινίου, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές και υψηλών προδιαγραφών αρχιτεκτονικές ιδέες και κατασκευές.
  • Κατέχουμε ηγετική θέση στο χώρο της ελληνικής βιομηχανίας αλουμινίου και σας διαθέτουμε το πιο διευρυμένο και άρτια εκπαιδευμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, άμεσα υποστηριζόμενο από εξειδικευμένους μηχανικούς των εργοστασίων μας.
  • Εξασφαλίζουμε για εσάς την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, εφαρμόζοντας τις 2 πιο σημαντικές πιστοποιήσεις: το Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας ISO 9001:2015 και το Σύστημα Ελέγχου της Παραγωγής EN15088:2005.
  • Όλες οι σειρές συστημάτων αλουμινίου που σας προσφέρουμε είναι δοκιμασμένες και πιστοποιημένες από διαπιστευμένα ινστιτούτα δοκιμών του εξωτερικού, σε ακραίες καιρικές συνθήκες κρύου, ζέστης, αέρα και πλημμύρας.

EXALCO ECONOMY

Στην EXALCO, ειδικά για το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ δημιουργήσαμε την κορυφαία σειρά συστημάτων αλουμινίου EXALCO Economy με τις ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων:

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

EXALCO ECONOMY

Ανοιγόμενα συστήματα με θερμοδιακοπή.Περισσότερα…

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

EXALCO ECONOMY

Συρόμενα συστήματα με θερμοδιακοπή.Περισσότερα…

ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

EXALCO ECONOMY

Πόρτες εισόδου με θερμομόνωση και ηχομείωση. Περισσότερα..

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

EXALCO ECONOMY

Συστήματα σκίασης αλουμινίου. Περισσότερα..

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Το εξαιρετικά στελεχωμένο και πολύ καλά εδραιωμένο δίκτυο πωλήσεων της EXALCO, με σημεία άμεσης εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα, βρίσκεται κοντά σας και στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη σας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά προϊόντων EXALCO Economy συμπληρώστε τη φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επιλέξτε ιδιότητα:

Επιλέξτε τις κατηγορίες προϊόντων που σας ενδιαφέρουν: